• Meterkast laten controleren

 • Meterkast laten controleren

  Ik wil graag de meterkast laten controleren en indien het nodig is de bedrading van het huis laten vervangen.

  Meterkast vervangen

  Ik heb een nieuw huis gekocht en wil onder andere: 1) Meterkast met porseleinen stoppen vervangen door stoppen van deze tijd. Graag zou ik willen weten of de kast voldoende groepen heeft voor mijn wensen. 2) Elektra controleren en waar nodig zaken vervangen. De woning is is 65 m2 groot. Ik zou graag een afspraak willen inplannen voor een offerte. Zou u kunnen op: vrijdag 6 mei (kan gehele dag). Ik hoor graag van u.

  Extra groep in de meterkast bij laten maken

  In verband met het feit dat 1 van de groepen in de meterkast zowel elektra voor de tuin als voor de geluidsinstallatie gebruikt krijg ik problemen. Ik wil graag een aparte groep ten behoeve van de geluidsinstallatie laten plaatsen en deze elektra laten doormeten en controleren op functioneren.

  Groepenkast vervangen en aarding nazien

  Wij wonen in een woning uit bouwjaar 1983. Bij een storing in het elektra bleek onlangs dat de meterkast “een rommeltje” is. Wij willen de groepenkast laten vervangen door een nieuwe met 9 groepen, 1 hoofdschakelaar en 3 aardlekschakelaars. Bij de groepenkast moet ook een 2-voudige wandcontactdoos worden geplaatst. Verder willen wij de aarding van ons elektra laten controleren. Wij ontvangen graag een offerte.

Bel: 06 27 27 33 65