• Problemen met uw verlichting in Venray

  • Problemen met uw verlichting in Venray

    Valt uw verlichting plotseling uit? Schakel dan een elektricien van Hendriks Elektroservice in. Wij zijn uw expert op het gebied van verlichting. De oorzaak van het uitvallen van uw verlichting is vaak kortsluiting. Maar het kan ook te maken hebben met oude bedrading of een stroomstoring in Venray en omgeving. Ga zelf niet op zoek naar de oorzaak, maar laat een vakman uw probleem oplossen. Deze heeft opleidingen en trainingen gevolgd. Wij staan voor u klaar in de regio Venray!

    Installatie van uw verlichting

    Bent u aan het verbouwen of gaat u binnenkort verhuizen? Dan heeft u vast nog niet over uw verlichting nagedacht. Onze elektriciens luisteren naar uw wensen, geven u advies en helpen u met het maken van lastige keuzes. Aan de hand daarvan stellen wij een lichtplan voor u op. Gaat u akkoord met dit plan, dan starten onze vakmannen zo snel mogelijk met de installatie van uw nieuwe verlichting. Naast verlichting binnenshuis, zijn wij ook in staat om uw buitenverlichting te installeren. Verlichting is sfeerbepalend, zorg er daarom voor dat het altijd goed geïnstalleerd wordt.

    Wilt u advies over uw vervangen van oude bedrading of een heel nieuw lichtplan laten opstellen? Wij gaan graag een gesprek met u aan om de mogelijkheden met u te bespreken. U kunt telefonisch een afspraak maken met een van onze experts in Venray.

Bel: 06 27 27 33 65