• Elektricien Venray

 • Elektricien  Venray is Hendriks

  In  Venray Boxmeer Horst en omgeving  Venray Boxmeer Horst zijn wij uw elektricien. Wij zijn de expert in alles wat met elektra te maken heeft. Onze elektriciens verzorgen alle elektraklussen op uw bedrijfslocatie en bij u thuis. Hierbij kunt u denken aan het verhelpen van stroom storingen, het aanleggen van elektriciteit en verlichting en het installeren van groepenkasten. Wij kunnen u ook uitstekend advies geven over de veiligheid van uw woning als het gaat om elektriciteit. Zelf met elektriciteit bezig gaan is geen aanrader. Laat dit doen door een professionele vakman! Wij zorgen ervoor dat uw elektrische installatie veilig wordt geïnstalleerd.

  Elektricien Venray Contact 0627273365

  Woont u in  Venray Boxmeer Horst of in de omgeving van  Venray Boxmeer Horst en heeft u een elektrische klus die u wilt laten uitvoeren? Het doortrekken van uw bedrading of het verplaatsen van een lichtpunt, aardpen slaan, groepenkast datanetwerk? Dergelijke klussen kunt u het best uit handen geven aan een professional op het gebied van elektriciteit. Hendriks elektroservice is uw ervaren elektricien. We nemen u het werken met elektra graag uit handen. En heeft u een stroomstoring? Ook dan staan onze professionals voor u klaar! In spoedgevallen zijn we zelfs 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Zo bent u verzekerd van een vlugge oplossing.

  elektricien venray elektrotechniek

  Groepenkast vervangen

  Heeft u nog een stoppenkast in uw woning? Dan is het hoog tijd om deze te laten vervangen voor een groepenkast. Een stoppenkast is vandaag de kast namelijk verouderd en vaak niet meer veilig. Ook kan het zo zijn dat u zware elektrische apparatuur wilt gaan gebruiken. Dan kan de groepenkast uitbreiden een goede optie zijn. Voor al uw opdrachten op dit gebied kunt u een beroep doen op Hendriks Elektroservice. Onze ervaren medewerkers staan sinds jaar en dag voor u klaar in  Venray en omgeving. Van aardlekschakelaar aansluiten tot een extra groep aanleggen: wij zijn uw allround groepenkastspecialist!

  Krachtstroom aanleggen

  Overweegt u een sauna of jacuzzi aan te schaffen? Wilt u een inductiekookplaat aansluiten? Of bent u van plan om zware elektrische apparatuur in uw schuur te benutten? In veel gevallen voldoet de standaard stroomaansluiting dan niet. Het is dan noodzakelijk om te kiezen voor krachtstroom aansluiten. In  Venray en omstreken kunt u hiervoor terecht bij Hendriks Elektroservice. Klussen met krachtstroom moeten veilig en zorgvuldig worden uitgevoerd. Bij onze vriendelijke vakmannen kunt u daarop rekenen!

Bel: 06 27 27 33 65